Η Εταιρεία

Η εταιρεία «Rodopoulos Marbles» δραστηριοποιείται στο χώρο του μαρμάρου, του γρανίτη, του χαλαζία και όλων των φυσικών πετρωμάτων από το 1980. Η πολυετής εμπειρία, οι πρωτοποριακές τεχνικές, η αξιοπιστία των κατασκευών μας, η εγγυημένη παράδοση στο προσυμφωνημένο χρόνο καθώς και η επιδίωξη μείωσης του κόστους κατασκευής, χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα, μας έχουν συγκαταλέξει ως μία από τις πλέον αξιόπιστες και αναγνωρίσιμες εταιρείες στον κλάδο.


Το άρτιο ειδικευμένο προσωπικό μας, καθώς και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται, μας δίνουν τη δυνατότητα αξιόπιστων και λειτουργικών κατασκευών στο μικρότερο δυνατό χρόνο.


Επιπλέον τα πετρώματα που χρησιμοποιούμε για τις κατασκευές τα προμηθευόμαστε κατευθείαν από τα λατομεία εξόρυξης μειώνοντας σημαντικά το κόστος και ταυτόχρονα κάνοντας τα υλικά μας επώνυμα και αξιόπιστα.


Ως εταιρεία μας διέπει ακεραιότητα, ειλικρίνεια, δημιουργικότητα και αίσθημα ευθύνης. Πάνω στη βάση αυτών των αρχών, αντιμέτωποι με τις τεχνολογικές προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς, οραματιζόμαστε:

  • Να συνδέσουμε το όνομα της «Rodopoulos Marbles» με το ποιοτικό και οικονομικό μάρμαρο.
  • Να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίησή τους.
  • Να καταξιωθούμε ως μία εταιρεία πρότυπο στo εμπόριο και την επεξεργασία φυσικών & τεχνητών πετρωμάτων.